COACHING en ADVIES

Pablo Bakarbessy | Psycholoog | Coach | Gedragsdeskundige Op een actieve manier werken aan je persoonlijke effectiviteit

ACHTERGROND EN ERVARING

In 1971 in Amsterdam geboren en getogen. In mijn betaalde en onbetaalde bezigheden tijd ben ik in verschillende functies aan het werk met de ontwikkeling van organisaties, teams en individuen. Van outdoor-trainer, loopbaanadviseur/intercedent, psychologisch adviseur, trainer, coach, hr manager, beleidsadviseur, assessment-psycholoog ben ik inmiddels weer volop bezig als trainer-coach-gedragsdeskundige. Dit doe ik voor veel verschillende bedrijven en instanties zowel voor groepen als voor individuen. Een rode draad in mijn leven is het begeleiden van anderen in een sportieve setting. Sinds 2013 heb ik dit vormgegeven in BoksCoaching, een actieve confrontatie met jezelf waarbij je vanuit de discipline van het boksen naar jezelf kijkt.


ZELFSTANDIG

Sinds ik in 2013 als zelfstandige gestart ben ik onder andere gelieerd aan Mindwork Productions en Meijer en Meijaard. Twee bureaus uit mijn eigen netwerk waar ik regelmatig opdrachten voor doe. Voor Mindwork Productions ben ik ook betrokken bij een aantal televisieprogrammas, zowel voor als achter de schermen.

Door mijn werkervaring en mijn achtergrond als psycholoog ben ik in staat om praktijksituaties aan theorie te koppelen en ook uit eigen ervaring met je te sparren. Ook in mijn eigen loopbaan en leven ken ik pieken en dalen en kan ik ook vanuit mijn vaderrol en rol als echtgenoot reflecteren.